Lékai Máté

Hamar meghatározó tagja lett a Telekom Veszprémnek és a magyar válogatottnak is. 1 hour agoLékai Máté két évre írt alá új csapatához.


Pin Page

1 day agoDebreczeni Dávid és Lékai Máté a következő idénytől már egymás oldalán csatáznak Fotó.

. A 147-szeres magyar válogatott irányító szerződtetését kedden jelentette be a klub amely már a Telekom Veszprémmel történt. MTI Sajtóértesülések szerint Lékai Máté nyolc év után távozhat a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatától és a lengyel Orlen Wisla Plocknál folytathatja pályafutását. Gyors kiismerhetetlen testcseleinek remek passzainak és megalkuvást nem ismerő küzdeni tudásának köszönhetően sokáig oszlopa volt csapatunknak.

A játékos még egy évig tartó szerződését a hétvégén közös megegyezéssel. életévét júniusban betöltő kézilabdázó a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta ugyan az elmúlt év és az előző szezon vége nem volt könnyű időszak az életében a nyár közepéig nem gondolkodott azon hogy elhagyja Veszprémet. Küldés Messengeren További lehetőségek.

Lékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapatától. 4 Er stand im Aufgebot Ungarns für die Europameisterschaften 2010 5 2014 6 2018 und 2022 sowie die Weltmeisterschaften 2011 2013 2017 2019 und 2021. A 147-szeres válogatott irányító régebben a PLER KC a Pick Szeged valamint a szlovén RK Celje játékosa volt a veszprémieket 2014 óta erősíti.

A magyar szurkolók emlékezetébe örökre bevésődött az Izland elleni olimpiai negyeddöntő ahol három másodperccel a lefújás előtt Lékai góljával harcolta ki a hosszabbítást a nemzeti. Nagy tervekhez klasszis játékosok így jelentette be a Ferencváros elnöke Kubatov Gábor hogy a férfi kézilabda-válogatott irányítója Lékai Máté két évre a klub játékosa lesz. Lékai Máté magyar kézilabdázó a Veszprém Kézilabda Csapat és a magyar kézilabda-válogatott játékosa.

Lékai Máté 2014 nyarán érkezett Celjéből. Mate Lekai stannar kvar i Ungern. Az elmúlt nyolc évben a magyar bajnoki címet.

Lékai Máté így beszélt a megismerkedésről. Landslagsliraren Lekai föddes i Budapest och flyttar på ett sätt hem med. Lékai Máté a magyar válogatottban 2009-ben debütált tagja volt a 2012-es londoni olimpián a negyedik helyig menetelő válogatottnak.

Pályafutása klubcsapatokban 2004-ben a PLER-Budapest csapatában kezdődött profi kézilabda pályafutása. Sport kézilabda Telekom Veszprém Lékai Máté Sajtóértesülések szerint Lékai Máté nyolc év után távozhat a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától és a lengyel Orlen Wisla Plocknál folytathatja pályafutását. Lékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától.

Én ekkor Barcelonában tartózkodtam de láttam hogy feltöltött egy képet és mivel ismertük egymást korábbról ráírtam azzal a szöveggel hogy ezt a halat a papám csinálta neked és remélem. Öt vagy hat évvel ezelőtt Rami épp egy süllőfesztiválon volt a családjával Szigligeten ahol pont a nagypapám szolgálta ki. Máté Lékai warf in 147 Länderspielen für die ungarische Nationalmannschaft 424 Tore.

2 hours agoMate Lekai förstärker Ferencvaros. A klub honlapjának vasárnapi híradása szerint a felek közös megegyezéssel bontották fel a jövő nyárig szóló szerződést. A klub honlapjának vasárnapi híradása szerint a felek közös megegyezéssel bontották fel a jövő nyárig szóló szerződést.

Nem csak mentornak érkezett a Ferencváros férfi kézilabdacsapatához Lékai Máté aki szerint egyértelmű választás volt a zöld-fehérekhez igazolni. A Telekom Veszprémtől nyolc év után távozott 147-szeres válogatott irányító a Sportrádió szerda reggeli műsorában nyilatkozott először a klubváltása óta. Ahogy a Bors már többször is megírta a Veszprém együttesét kevés játéklehetőség miatt elhagyó Lékai Máté semmiképpen sem igazol külföldre.

1 day agoMint arról beszámoltunk Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását miután kedden két évre szóló szerződést kötött a klubbal. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. 19 hours agoLékai Máté nyolc év után vált klubot a magyar férfi kézilabda-válogatott klasszisa a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

1 day agoLékai Máté régebben a PLER KC a Pick Szeged valamint a szlovén RK Celje játékosa volt a veszprémieket 2014 óta erősítette. Efter beskedet att playmakern bryter med Telekom Veszprem efter åtta starka säsonger blir han en bärande spelare i Ferencvaros. A 34 éves Lékai 2014 óta erősítette a Telekom Veszprém csapatát ám az elmúlt szezonban már kevés játéklehetőséget kapott ezért döntött a 2023-ig tartó szerződésének lejárta előtt egy évvel a távozás mellett.

1 day agoLékai Máté a Ferencváros kézilabdázója lesz. Az elmúlt nyolc évben a bajnoki címet négyszer a Magyar Kupát hatszor a SEHA Ligát négyszer nyerte meg illetve hatszor léphetett pályára a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében. 1 hour agoA kézilabdázó elmondta mi a legfontosabb.

Volt ajánlata Lengyelországból állítólag Portugáliából is ám ő nem akart távkapcsolatot feleségéve l Lékai-Kiss Ramónával valamint fiukkal Noellel. Im Sommer 2012 nahm er an den Olympischen Spielen in London teil. 2010-től a Pick Szegedhez szerződött ahol két évig játszott majd a 2012-es őszi szezontól a szlovén RK Celjéhez igazolt.

A mai napon a Telekom Veszprém és Lékai Máté közös megegyezéssel felbontotta a két fél között 2023. Penovác KárolyVeszprém Megyei Napló Mint beszámoltunk róla az új idényre való felkészülést már nem a Telekom Veszprémnél kezdi meg a magyar válogatott Lékai Máté akit 2023-ig kötött szerződés a bakonyiakhoz de közös megegyezéssel felbontotta a kontraktusát. Join Facebook to connect with Lékai Máté and others you may know.

Lékai Máté távozik Veszprémből és Lengyelországba tart sajtóhír Kézilabda 2022. Lékai Máté is on Facebook.


Pin Page


Hungarian National Handball Team Victory I Love How They Can Express Their Happiness Mate Lekai Szabolcs Zub Handball Handball Players Victorious


Luxury Fashion Independent Designers Ssense


Pin Page


Theglitternail Get Inspired On Instagram Pink With Mylar Foil And Palmtrees White With Chrome And Glossy Black On Coffin Nails Nail Artist Nailbyvan82 Follow Her


Chema And Momo Pure Joy Happiness Victory Agains Psg Lovely People Real Heroes Mkb Veszprem Chema Rodriguez Momir Ilic Photo Psg Wrestling Real Hero


Andreas On Instagram Vinner Ligan Firas Mee Mat Och Kanske 1 Ol Champions Liga Veszprem Gold Winners Handboll Hand Instagram Instagram Posts Andrea


Unas Verdes


Cute Fan Photo With Dominik Klein Meeting With Fans Event In Kiel Handball Dominik Klein


Pin Page


Pin Page


Aron Palmarsson Baseball Cards Cards Incoming Call


Ilyen Volt Kiss Ramona Es Lekai Mate Eskuvoje Fotok Es Interju Strapless Wedding Dress Wedding Dresses Wedding


Pin On Szell Tamas Receptek


Pin Page


Bianca Janes On Instagram I Don T Have Be Steadiest Of Hands But I Get By Lol Glamandglitsnails Glamandglits Kupainc Kupamatte Mattenails Tropicalnails


Pin Page


Milyen Hatassal Van A Lelekre A Rendetlenseg Sokkal Tobbet Szamit Mint Gondolnad Otthon Femina Mens Sunglasses Men Sunglasses


Nem Csak Kiss Ramona Ferje Piszkosul Jokepu Lekai Mate Testvere Is Sarmos Pasi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel